Skip to Store Area:

Acum eşti în:

 

Stimaţi clienţi,


Vă informăm că, din cauza ninsorilor abundente, traficul rutier este îngreunat.

Astfel, se vor produce întârzieri la livrarea comenzilor în toate zonele ţării, cu precădere în Bacău, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa (Urziceni), Constanţa, Vrancea şi în localităţile limitrofe.

Pot apărea întârzieri şi în celelalte zone de sud ale ţării şi în Moldova.

 

Updatat: Vineri, 23.03.18 - 11:30

GO

Cum se lanseaza o comanda?

 

Pentru a lansa o comanda, trebuisa adaugati produsele doritin cosul de cumparaturi. Puteti face acest lucru folosind butonul  "Adauga in cos" din paginile produselor.

 

La fiecare adaugare in cos, veti observa in partea dreapta sus actualizarea totalului comenzii curente.

 

Pentru a schimba cantitatile dorite sau pentru a elimina produse din cos, accesati linkul "Coşul meu" din dreapta sus a fiecarei pagini, aduceti modificările dorite si apasati butonul de recalculare. 

 

In orice moment puteti continua procesul de comanda, apasand butonul "Continuare" din pagina cosului de cumparaturi. Vi se vor cere datele de livrare, facturare, împreună cu modalitatile de transport si plata preferate. In pagina urmatoare aveti ocazia sa revedeți atat datele introduse, cat si pretul exact al transportului, in functie de modalitatea aleasa anterior. Daca exista date incorecte sau incomplete, puteti reveni in pagina anterioara pentru a le corecta. 

 

 

 


Alte raspunsuri din aceasta categorie "Informatii plasare comanda"

    1. Pot plasa o comanda telefonic?

    2. Cum urmaresc o comanda?