Skip to Store Area:

 

Dragi clienți,


In perioada 20.08.2019 -> 28.08.2019 magazinul BavAUTO nu va oferi suport telefonic sau prin email și nu se vor face expedieri de comenzi.

 

Toate comenziile primite în această perioada vor fi trimise către depozitul extern în mod automat.

 

Vă mulțumim pentru ințelegere,

BavAUTO Romania

Interesat de a deveni un distribuitor de piese originale BMW sau MINI?

Revănzatorii sau atelierele auto, de toate dimensiunile, sunt bineveniți să ni se alăture.

 

Compania noastra a început activitatea pe piața pieselor auto BMW si MINI originale din Martie 2010.  Deși BavAUTO s-a mutat și extins, obiectivul nostru a rămas același: noi oferim partenerilor nostri posibilitatea de a comanda piese de schimb originale BMW sau MINI la cele mai bune preţuri, acum si pentru revânzatori. Cumpărarea prin intermediul magazinului nostru online este simplă și sigură.

 

 

Costuri:


Costul aderării la acest program pentru revanzători sau ateliere auto este de 1000 RON lunar. Aceasta taxă se achită in avans si nu exista perioadă contractuală. Astfel aveţi posibilitatea de a lansa un numar nelimitat de comenzi, la preţuri speciale, timp de 30 zile calendaristice.

 

 

Procesul de aderare la acest program este foarte simplu:


  1. Creaza un cont de client BavAUTO – In cazul in care nu aveţi unul deja;

  2. Contacteaza serviciul de relații cu clienții si cere transformarea contul de client BavAUTO intr-un cont demonstrativ de revanzător - Dupa transformarea contului dvs. intr-un cont demonstrativ de revanzător veţi putea vizualiza preţurile speciale pentru revanzători;

  3. Achită taxa de 1000 RON - Numai dupa achitărea taxei comenzile dvs. lansate ca revanzător vor fi procesate;

 

 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne apelați telefonic la +4 031 422 8615 sau folosiți formularul de contact. Programul nostru de relații cu clientii este de Luni pana Vineri de la ora 10:00 la ora 18:00.