Skip to Store Area:

 

Stimaţi clienţi,


Vă informăm că, din cauza ninsorilor abundente, traficul rutier este îngreunat.

Astfel, se vor produce întârzieri la livrarea comenzilor în toate zonele ţării, cu precădere în Bacău, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa (Urziceni), Constanţa, Vrancea şi în localităţile limitrofe.

Pot apărea întârzieri şi în celelalte zone de sud ale ţării şi în Moldova.

 

Updatat: Vineri, 23.03.18 - 11:30

Interesat de a deveni un distribuitor de piese originale BMW sau MINI?

Revănzatorii sau atelierele auto, de toate dimensiunile, sunt bineveniți să ni se alăture.

 

Compania noastra a început activitatea pe piața pieselor auto BMW si MINI originale din Martie 2010.  Deși BavAUTO s-a mutat și extins, obiectivul nostru a rămas același: noi oferim partenerilor nostri posibilitatea de a comanda piese de schimb originale BMW sau MINI la cele mai bune preţuri, acum si pentru revânzatori. Cumpărarea prin intermediul magazinului nostru online este simplă și sigură.

 

 

Costuri:


Costul aderării la acest program pentru revanzători sau ateliere auto este de 1000 RON lunar. Aceasta taxă se achită in avans si nu exista perioadă contractuală. Astfel aveţi posibilitatea de a lansa un numar nelimitat de comenzi, la preţuri speciale, timp de 30 zile calendaristice.

 

 

Procesul de aderare la acest program este foarte simplu:


  1. Creaza un cont de client BavAUTO – In cazul in care nu aveţi unul deja;

  2. Contacteaza serviciul de relații cu clienții si cere transformarea contul de client BavAUTO intr-un cont demonstrativ de revanzător - Dupa transformarea contului dvs. intr-un cont demonstrativ de revanzător veţi putea vizualiza preţurile speciale pentru revanzători;

  3. Achită taxa de 1000 RON - Numai dupa achitărea taxei comenzile dvs. lansate ca revanzător vor fi procesate;

 

 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne apelați telefonic la +4 031 422 8615 sau folosiți formularul de contact. Programul nostru de relații cu clientii este de Luni pana Vineri de la ora 10:00 la ora 18:00.