Skip to Store Area:

Interesat de a deveni un distribuitor de piese originale BMW sau MINI?

Revănzatorii sau atelierele auto, de toate dimensiunile, sunt bineveniți să ni se alăture.

 

Compania noastra a început activitatea pe piața pieselor auto BMW si MINI originale din Martie 2010.  Deși BavAUTO s-a mutat și extins, obiectivul nostru a rămas același: noi oferim partenerilor nostri posibilitatea de a comanda piese de schimb originale BMW sau MINI la cele mai bune preţuri, acum si pentru revânzatori. Cumpărarea prin intermediul magazinului nostru online este simplă și sigură.

 

 

Costuri:


Costul aderării la acest program pentru revanzători sau ateliere auto este de 1000 RON lunar. Aceasta taxă se achită in avans si nu exista perioadă contractuală. Astfel aveţi posibilitatea de a lansa un numar nelimitat de comenzi, la preţuri speciale, timp de 30 zile calendaristice.

 

 

Procesul de aderare la acest program este foarte simplu:


  1. Creaza un cont de client BavAUTO – In cazul in care nu aveţi unul deja;

  2. Contacteaza serviciul de relații cu clienții si cere transformarea contul de client BavAUTO intr-un cont demonstrativ de revanzător - Dupa transformarea contului dvs. intr-un cont demonstrativ de revanzător veţi putea vizualiza preţurile speciale pentru revanzători;

  3. Achită taxa de 1000 RON - Numai dupa achitărea taxei comenzile dvs. lansate ca revanzător vor fi procesate;

 

 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne apelați telefonic la +4 031 422 8615 sau folosiți formularul de contact. Programul nostru de relații cu clientii este de Luni pana Vineri de la ora 10:00 la ora 18:00.