Skip to Store Area:

 

Piese de schimb originale BMW si Mini on-line.

Piesele de schimb Originale BMW asigura performanțe perfecte, coordonare precisa, calitate și siguranța optimă.

 

Piesele BMW Originale respectă aceleaşi standarde de calitate precum automobilele BMW – de la planificarea fabricării până la asigurarea calităţii. Precizia şi fabricarea de înaltă calitate a fiecărei Piese BMW Originale garantează faptul că toate componentele din automobilul tău BMW funcţionează perfect împreună – pentru performanţă optimă, siguranţă şi longevitate maxime.

 

 

BavAUTO faciliteaza achizitionarea oricarui reper auto original Bmw sau Mini in 3 pasi simpli. Tot ce aveti nevoie pentru a beneficia de serviciile noastre este un cont de client BavAUTO.

 

 

 

1. Codul OEM - Identificarea codului piesei

Fiecare reper BMW original sau piesa de schimb MINI este identificata cu un număr format din 11 cifre. În cazul în care codul OE nu poate fi identificată, puteți utiliza, catalogul de piese BMW on-line (ETK).

 

De asemenea echipa BavAUTO este bucuroasă să vă sfătuiască personal sau să vă ajute în identificarea reperului BMW dorit, acest lucru se poate face folosind formularul de contact BavAUTO.

 

 

 

2. Adaugarea reperului in cosul de cumparaturi - folosind codul OEM

Dupa identificarea codului puteti cauta orice reper original Bmw sau Mini folosind campul de cautare din dreapta sus a sitului. Faceti click pe numele reperului pentru a ajunge la pagina produsului unde gasiti toate informatiile necesare despre reperul cautat inclusiv pret, termen de livrare sau disponibilitate. Adaugati cantitatea dorita in cosul de cumparaturi. Repetati acest pas pentru fiecare reper dorit.

 

 

 

3. Finalizarea comenzii

Dupa ce ati adaugat toate reperele dorite cosul de cumparaturi finalizati comanda apasand butonul CONTINUARE pentru a introduce detaliile de facturare si livrare si pentru a selecta modalitatea de transport si modelitatea de plata. De asemenea in cosul de cumparaturi puteti vizualiza costul de livrare selectand judetul unde se va face livrarea si apasand butonul ESTIMEAZA TRANSPORT.