Cod OE:
61905A1E1B1

Statie de incarcare BMW Wallbox (22 kW, T2, IEC) - Gen 3

2.581,88 RON
In stoc 10 buc.
Livrare rapida
Piesa originala
Garantie
Brands:
Despre produs

Statia de incarcare - BMW Wallbox (22 kW, T2, IEC) - Gen 3 este o stație de încărcare de acasă pentru toate vehiculele electrice cu baterie (BEV) și vehiculele electrice hibride plug-in (PHEV). Aceasta înseamnă că vă puteți încărca vehiculul în siguranță, rapid și independent acasă.

Pe lângă dimensiunile compacte, care economisesc spațiu în designul BMW, cutia de perete oferă și o gestionare convenabilă a cablurilor, inclusiv priză și suporturi de perete. Cablajul de la instalația casei la cutia de perete și protecția este specific fiecărei piețe și caz de racordare și este stabilit de către comerciantul de specialitate la fața locului. Deoarece vehiculele hibride și electrice sunt proiectate pentru capacități de încărcare specifice, vitezele de încărcare diferă în funcție de vehicul. Hibrizii plug-in BMW, de exemplu, sunt încărcați doar cu curent alternativ (AC) și au o viteză maximă de încărcare de 3,7 kW. Viteze mai mari de încărcare sunt disponibile pentru mașinile pur electrice: încărcare AC (curent alternativ) de până la 11 kW.

Încărcare sigură și rapidă: In comparație cu cablul de bază OUC furnizat împreună cu vehiculul, wallbox-ul realizează un timp de încărcare semnificativ mai scurt

Operare simplă și gestionare convenabilă a cablurilor: Cablul poate fi atârnat pe suportul de cablu și există și un suport pentru priză

Design și funcționalitate: Cutia de perete economisește spațiu și are dimensiuni compacte și este realizată din materiale robuste, rezistente la intemperii, pentru utilizare în interior și exterior Instalare ieftină: detectarea erorilor DC este deja integrată în cutia de perete și astfel contribuie la economii semnificative ale costurilor de instalare Plug & Play: Dacă conectorul este conectat la vehicul, procesul de încărcare începe automat, fără a fi nevoie de alți pași de operare.

Specificatii tehnice:

  • Dimensiuni (L x A x A): 366 x 455 x 202 mm
  • Greutate: 8 kg (în funcție de variantă)
  • Putere de încărcare: timp de încărcare mai scurt de la 7,4 kW (1PH) la 22 kW (3PH)
  • Standard de încărcare: IEC 61851, UL/SAE-J1772
  • Tensiune de conectare: 230 V, 230/400 V 3N
  • Frecvența rețelei: 50/60 Hz Tip de conectare: 0 A, 6 A, 10 A, 12 A, 16 A, 20 A, 24 A sau 32 A (trifazat sau monofazat)
  • Clasa de protectie: IP54 / IK08
  • Condiții ambientale admise: -40 °C până la +50 °C
  • Cablu: cablu de încărcare fix, specific țării (5 metri) cu mufa asociată vehiculului

Securitate: Toate componentele instalate sunt certificate conform standardelor internaționale și testate de BMW Group. Împreună cu un partener, BMW Group oferă o instalare expertă de către un electrician. Wallbox-ul oferă un nivel ridicat de securitate în toate țările prin îndeplinirea tuturor cerințelor specifice țării, precum și clasa de protecție electrică IP65 și clasa de protecție mecanică IK09. Cutia de perete conține toate modulele legate de siguranță pentru încărcarea sigură și fiabilă a vehiculului.

Functionalitate: Wallbox-ul poate fi conectat flexibil și ușor la rețeaua de acasă. Wallbox-ul acceptă funcția specifică „încărcare temporizată”. Acest lucru face posibilă încărcarea vehiculelor numai la anumite ore și, astfel, de ex. B. să folosească tarife deosebit de ieftine la energie electrică.

Precondiționarea vehiculului: temperatura din vehicul poate fi presetată. Dimineața veți găsi un vehicul încărcat și deja preîncălzit sau răcit. Când vehiculul este conectat, energia necesară pentru aceasta este furnizată prin intermediul casetei de perete și, astfel, economisită în timpul conducerii - pentru a maximiza autonomia. Afișarea stării cutiei de perete este reprezentată de o bară LED pe partea din față a cutiei de perete. Datorită acestui afișaj de pe cutia de perete, puteți vedea întotdeauna starea actuală de încărcare, chiar și de la distanță. Cu aplicația Wallbox Service, Wallbox-ul poate fi ținut la zi, un număr mare de setări pot fi schimbate și starea curentă a dispozitivului poate fi apelată în orice moment. Există, de asemenea, informații și sfaturi privind depanarea.

Informatii aditionale
Cod BMW 61905A1E1B1
Producator Produs original BMW Group

Garantia acopera toate piesele de schimb si accesoriile originale comercializate de Automotive Retail SRL prin bavauto.ro si este valabila 24 de luni de la data facturarii. Acest lucru se aplica doar pieselor instalate in atelierele autorizare R.A.R. si cu respectarea specificatiilor de instalare ale producatorului (BMW Group).


Piesele de schimb nu sunt destinate instalarii de catre un utilizator final. Instalarea trebuie efectuata doar de ateliere autorizate R.A.R. pentru astfel de operatiuni. Din acest motiv, la produse nu sunt atasate instructiuni de instalare.


Mai multe informatii privind garantia gasiti aici.