Skip to Store Area:

Confidentialitate

Politica de confidentialitate Bavauto

 

 

BavAUTO este marcă deţinută de Automotive Retail S.R.L., societate comercială înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/2177/2010, Cod unic de înregistrare RO26591580, cu sediul social Strada Năsăud, nr. 74, sector 5, Bucureşti. (La această adresa nu avem magazin de desfacere, doar sediul social).


Utilizarea site-ului www.bavauto.ro implică acceptarea politicii de confidenţialitate de mai jos:

 

Informaţiile personele furnizate în procesul de comandă sunt corecte şi complete şi, prin furnizarea acestora, devii responsabil pentru toate acţiunile ce decurg din folosirea acestora. Automotive Retail S.R.L. nu va putea fi responsabilă pentru eventuale erori apărute în urmă neglijenţei clientului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei. Accesarea site-ului www.bavauto.ro implică acceptul tău datele furnizate fie păstrate şi prelucrate de societatea noastră în vederea creării unei baze de date pentru realizarea de raporte statistice, informarea despre promoţiile BavAUTO sau orice alte activităţi de comunicare.Automotive Retail S.R.L. se obligă datele personale nu fie difuzate de către terţi, singură excepţie constituind-o solicitări din partea autorităţilor în scopul verificării tranzacţiilor comerciale, atâta timp cât acestea vor fi solicitate conform cu legile în vigoare.Automotive Retail S.R.L. este înregistrat operator de date cu caracter personal nr. 18723 la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 

SC Automotive Retail SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

-   Dreptul de a solicita S.C. Automotive Retail S.R.L. sa iti confirme prelucrarea sau nu a datelelor tale personale, in mod gratuit;

 

-   Dreptul de a solicita S.C. Automotive Retail S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

 

-  Dreptul de a solicita S.C. Automotive Retail S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor tale personale;

 

-    Dreptul de a solicita S.C. Automotive Retail S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale;

 

-   Dreptul de a notifica in scris S.C. Automotive Retail S.R.L. ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, respectiv de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, intact si sigilat asa cum a fost expediat, cu toate accesoriile si fara urme de deteriorare sau uzura.

 

In acest scop, cheltuielile de expeditie vor fi suportate de cumparator, conform legii romane.

 

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de reprezentantii Automotive Retail SRL, respectiv in cazul produselor pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

 

 

SC Automotive Retail SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 

-  Orice notificare va fi semnata de catre cumparator prin formularul de contact;

 

- Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.bavauto.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.bavauto.ro va determina cercetarea penala impotriva celor care au initiat aceasta actiune.