Ateliere auto si revanzatori

Deveniți revânzător de piese și accesorii auto originale BMW și Mini.Dacă aveți un magazin fizic, un magazin online sau ai un atelier de reparatii auto sau moto și cauți un furnizor de piese și accesorii originale BMW și MINI, îți punem la dispoziție un catalog de peste 300000 de produse. Pentru a deveni revânzător, societatea trebuie să aibă ca domeniu principal de activitate comerțul cu piese auto sau moto sau să fie un atelier auto sau moto.

 

Ce trebuie sa faci?

Înregistrază-te folosind formularul de înregistrare client nou și bifează opțiunea "Înregistrați-vă că atelier sau revânzător".

 

Vom avea nevoie de de o copie a certificatului de înregistrare al societății și câteva informații privind tipul activității dvs., pe care le vom cere prin email.

Dacă veți fi acceptat, vom transformă contul dvs. de client în cont de revânzător și vă vom notifica în acest sens prin email.

Fiecărui revânzător i se crează un cont pe bavauto.ro iar după activarea contului prețurile vor fi afișate cu reducere.

 

Important:

  • Pentru identificarea corectă a reperelor dorite va recomandăm folosirea cataloagelor BMW Group sau Partslink. Ca revânzător sau profesionist nu veți beneficia de drept de retur sau anulare comandă.
  • Este necesar sa mentine-ti un volum de comenzi de minim lunar.

 
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să folositi formularul de contact. Programul nostru de relatii cu clientii este de Luni pana Vineri de la ora 09:00 la ora 17:00.