Skip to Store Area:

 

Stimați clienți,

 

Vă informăm că, vor exista restricţii de circulaţie şi se vor produce întârzieri la livrarea comenziilor în toate zonele ţării, cele mai afectate zone fiind Brașov, Bacău, Botosani, Iasi, Vrancea, Focsani, Buzău, Piatra Neamț și în localitățile limitrofe.


Vă mulţumim pentru întelegere.

 

Echipa BavAUTO

Găsiţi ceea ce căutaţi.

Catalogul electronic de piese Bmw - Mini (ETK)

 

Indiferent dacă sunteţi în căutarea unui suport de plafon, a unui ambreiaj sau a unor plăcuţe de frână, în catalogul electronic de piese BMW veţi găsi rapid informaţii utile despre accesoriile şi piesele de schimb disponibile pentru automobilul dvs. BMW sau MINI.

 

Pentru a folosi căutarea online gratuită, trebuie doar să vă înscrieţi pe website BMW cu username-ul si parola de mai jos. Astfel obţineţi acces imediat la baza de date cu Piese BMW sau MINI Originale şi Accesorii BMW sau MINI Originale. Apoi, selectaţi modelul dvs. BMW sau MINI  şi introduceţi datele în câmpurile solicitate pentru a restrânge rezultatele căutării. După ce trimiteţi solicitarea dvs., sistemul vă va oferi o listă completă cu toate piesele şi Accesoriile BMW sau MINI Originale disponibile pentru automobilul dvs.

 

 

BMW ETK

MINI ETK

Link: Catalogul de piese BMW on-line (ETK).

Link: Catalogul de piese MINI on-line (ETK).

Username: eu111111

Username: eu444444

Parola: bmwetk1

Parola: minietk1

 

 

 

De asemenea echipa BavAUTO este bucuroasă să vă sfătuiască personal sau să vă ajute în identificarea reperului BMW dorit, acest lucru se poate face folosind formularul de contact BavAUTO.

 

 

Catalogul online de piese originale BMW MINI