Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare și pot exista diferențe față de produsul livrat.
Cod OE:
77418556479

Geanta touring - Rosu Racing - stanga

1.905,55 RON
Reperul nu este disponibil.
Livrare rapida
Piesa originala
Garantie
Despre produs

Informatii Generale:

Nume produsGeanta touring - Rosu Racing - stanga
Cod piesa BMW Group77418556479
Clasa Produs22
Alte informatiiRACING-RED

Descriere Produs:

Geanta touring - Rosu Racing - stanga - Carcasa dura de plastic, rezistenta la stropire cu apa - Volum total: aprox. 62 l (aprox. 31 l pe fiecare parte) - Spatiu pentru o casca in fiecare parte - Capacul cutiei vopsit rosu racing uni sau gri granit metalizat mat - Planseu mai lat al cutiilor, pentru incarcare si descarcare mai facila - Cutii incuiabile, posibila si folosirea cu sistemul de inchidere centralizata - Suportul pentru cutii si butucul nu sunt incluse (suportul pentru cutii este disponibil ca optiune) - Suport pentru cutii, disponibil si ca echipament optional (montat din fabrica) Sarcina maxima per cutie: 10 kg Viteza maxima permisa cu cutiile: 180 km/h Greutate (per cutie): aprox. 3.9 kg Optional: insertie impermeabila pentru cutiile touring Cod OE: 77418556479

Compatibil si cu:

BMWK49 (S 1000 XR)
Informatii aditionale
Cod BMW 77 41 8 556 479
Producator Produs original BMW Group
Marca BMW Motorrad
  • Garanția pentru piese și accesorii este valabilă numai dacă acestea au fost instalate în ateliere autorizate R.A.R., respectând specificațiile de instalare ale producătorului (BMW Group).

  • Piesele de schimb și accesoriile nu sunt destinate instalării de către utilizatorul final. Instalarea trebuie efectuată doar de ateliere autorizate R.A.R. pentru astfel de operațiuni. Din acest motiv, produsele nu includ instrucțiuni de instalare.

  • Mai multe informații privind garanția găsiți aici.