Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare și pot exista diferențe față de produsul livrat.
Cod OE:
76298560915

Ochari de soare RIDE

489,05 RON
Reperul nu este disponibil.
Livrare rapida
Piesa originala
Garantie
Despre produs
Ochari de soare RIDE - Ochelari de soare stilati, de performanta inalta, cu rama de metal - Lentile rezistente la zgariere, cu nuanta inchisa Dark Grey - Protectie 100% impotriva UVA, UVB si UVC, chiar si in conditii de soare puternic - Proiectati pentru a se incadra confortabil in interiorul castii - Potrivire stramta, pentru a oferi protectie impotriva curentilor de aer - Suporti de plastic moale pentru nas, care previn disconfortul prin presiune - Logo BMW Motorrad pe ambele brate - Include toc de protectie inscriptionat BMW si saculet din microfibre - Culoare: Gun (arma) Cod OE: 76298560915
Informatii aditionale
Cod BMW 76 29 8 560 915
Producator Produs original BMW Group
Marca BMW Motorrad
  • Garanția pentru piese și accesorii este valabilă numai dacă acestea au fost instalate în ateliere autorizate R.A.R., respectând specificațiile de instalare ale producătorului (BMW Group).

  • Piesele de schimb și accesoriile nu sunt destinate instalării de către utilizatorul final. Instalarea trebuie efectuată doar de ateliere autorizate R.A.R. pentru astfel de operațiuni. Din acest motiv, produsele nu includ instrucțiuni de instalare.

  • Mai multe informații privind garanția găsiți aici.