Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare și pot exista diferențe față de produsul livrat.
Cod OE:
76128560874

Pantaloni City - Barbati

1.172,09 RON
Reperul nu este disponibil.
Livrare rapida
Piesa originala
Garantie
Despre produs
Pantaloni City - Barbati Racorosi dar usori, acesti pantaloni din bumbac ofera protectie maxima in oras. Protectiile NPL detasabile din exterior, pot transforma acesti pantaloni intr-o pereche casual si racorosi intr-un timp foarte scurt. - Pantaloni de vara - Amestec de bumbac si Cordura rezistent la abraziuni - Croieli separate pentur femei si barbati - Protectii NPL reglabile pe inaltime si detasabile din exterior pentru o schimare usoare - Protectii NP2 detasabile pentru solduri - Buzunare multiple mari si mici - Fermoar de conectare: 40 cm - Regular fit - Certificat CE Culoare: Antracit Dimensiuni: Barbati 46 – 60 Materiale: 50% bumbac, 30% poliester, 20% Cordura Cod OE: 76128560874
Informatii aditionale
Cod BMW 76 12 8 560 874
Producator Produs original BMW Group
Marca BMW Motorrad
  • Garanția pentru piese și accesorii este valabilă numai dacă acestea au fost instalate în ateliere autorizate R.A.R., respectând specificațiile de instalare ale producătorului (BMW Group).

  • Piesele de schimb și accesoriile nu sunt destinate instalării de către utilizatorul final. Instalarea trebuie efectuată doar de ateliere autorizate R.A.R. pentru astfel de operațiuni. Din acest motiv, produsele nu includ instrucțiuni de instalare.

  • Mai multe informații privind garanția găsiți aici.