Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare și pot exista diferențe față de produsul livrat.
Cod OE:
77498527033

Plasa pentru portbagaj - BMW C 650 Sport

25,83 RON
Reperul nu este disponibil.
Livrare rapida
Piesa originala
Garantie
Despre produs

Informatii Generale:

Nume produsPlasa pentru portbagaj - BMW C 650 Sport
Cod piesa BMW Group77498527033
Clasa Produs15
Alte informatii

Descriere Produs:

Plasa pentru portbagaj - BMW C 650 Sport Imparte zona de incarcare de sub sa in doua compartimente, daca este necesar, de ex. pentru transportul obiectelor mici. Se poate instala si detasa rapid si usor si este facil de depozitat atunci cand nu se foloseste. - Plasa pentru portbagaj, pentru a imparti spatiul de sub sa - Imparte zona de incarcare in doua compartimente (fata si spate) pentru transportul obiectelor mici - Se poate instala si indeparta usor si rapid datorita cataramelor cu desfacere rapida - Plasa pentru portbagaj nefolosita se poate depozita in spatiul de sub sa sau in spatiul de depozitare din fata (nu necesita mult spatiu) - Se poate folosi si in combinatie cu diferitele sei (joasa, sport) - Instructiunile de instalare sunt incluse - Logo BMW Motorrad argintiu imprimat Material: neopren practic Culoare: negru Cod OE: 77498527033

Compatibil si cu:

BMWK18 (C 600 Sport, C 650 Sport)
Informatii aditionale
Cod BMW 77 49 8 527 033
Producator Produs original BMW Group
Marca BMW Motorrad
  • Garanția pentru piese și accesorii este valabilă numai dacă acestea au fost instalate în ateliere autorizate R.A.R., respectând specificațiile de instalare ale producătorului (BMW Group).

  • Piesele de schimb și accesoriile nu sunt destinate instalării de către utilizatorul final. Instalarea trebuie efectuată doar de ateliere autorizate R.A.R. pentru astfel de operațiuni. Din acest motiv, produsele nu includ instrucțiuni de instalare.

  • Mai multe informații privind garanția găsiți aici.