Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare și pot exista diferențe față de produsul livrat.
Cod OE:
76248560838

Sosete functionale HydroSock

410,82 RON
Reperul nu este disponibil.
Livrare rapida
Piesa originala
Garantie
Despre produs
Sosete functionale HydroSock - Sosetele functionale impermeabile - Ideale pentru ghetele ce nu sunt impermeabile (Enduro), in ploaie sau pe teren ud - Material laminat din 3 staturi - Exterior: mix elastic de materiale, poliester si spandex - Laminat cu membrana impermeabila BMW Climate - Materila interior din poliester impletit, ce neutralizeaza mirosurile si regleaza umeazeala - Fabricate fara cusaturi datorita tehnologie Seamless Bonding pentru o utilizare confortabila si fara puncte de presiune - Material ranforsat in talpa - Material elastic- flexibil in toate directiile - Se recomanda utilizarea fara alte sosete Culoare: Gri inchis Dimensiuni: 39/40 – 47/48 Material: 86% poliester, 10% poliuretan, 4% spandex Cod OE: 76248560838
Informatii aditionale
Cod BMW 76 24 8 560 838
Producator Produs original BMW Group
Marca BMW Motorrad
  • Garanția pentru piese și accesorii este valabilă numai dacă acestea au fost instalate în ateliere autorizate R.A.R., respectând specificațiile de instalare ale producătorului (BMW Group).

  • Piesele de schimb și accesoriile nu sunt destinate instalării de către utilizatorul final. Instalarea trebuie efectuată doar de ateliere autorizate R.A.R. pentru astfel de operațiuni. Din acest motiv, produsele nu includ instrucțiuni de instalare.

  • Mai multe informații privind garanția găsiți aici.