Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare și pot exista diferențe față de produsul livrat.
Cod OE:
83192407224

Aditiv benzina 100ml - BMW

46,62 RON
Reperul nu este disponibil.
Livrare rapida
Piesa originala
Garantie
Despre produs
Aditiv benzina - BMW Reperul a iesit din productie. Codul inlocuitor este 83192408560. Aditivul pentru motorizarile pe benzina, original BMW, este recomandat pentru imbunatatirea semnificativa a modului de functionare a motorului (porniri la rece, rateuri, si erori check engine). Depunerile de carbon, calitatea slaba a combustibilului si injectoarele ineficiente genereaza functionarea sub parametrii maximi si disfunctionalitati la motoarele moderne. Acest aditiv se adauga in rezervor cu ocazia alimentarii cu combustibil si actioneaza imbunatatind calitatile combustibilului, curatand depunerile de pe injectoare, supape si galeriile de admisie. Recomandat a se utiliza cel putin cu ocazia intretinerii periodice (schimb de ulei), cu beneficii in notabile in imbunatatirea performantelor, reducerea consumului de combustibil si prevenirea depunerilor de carbon. Continut: 1 x Aditiv benzina original BMW, flacon metalic cu aplicator, continut lichid 100ml. Aplicatii: Gama de modele BMW & MINI echipate cu motorizari pe benzina. Observatii: Continutul unui flacon este suficient pentru un rezervor de combustibil plin, 45-75 Litri Cod OE: 83192407224
Informatii aditionale
Cod BMW 83 19 2 407 224
Cod inlocuitor 83195A07759
Producator Produs original BMW Group
Marca BMW
  • Garanția pentru piese și accesorii este valabilă numai dacă acestea au fost instalate în ateliere autorizate R.A.R., respectând specificațiile de instalare ale producătorului (BMW Group).

  • Piesele de schimb și accesoriile nu sunt destinate instalării de către utilizatorul final. Instalarea trebuie efectuată doar de ateliere autorizate R.A.R. pentru astfel de operațiuni. Din acest motiv, produsele nu includ instrucțiuni de instalare.

  • Mai multe informații privind garanția găsiți aici.