Program magazin pentru luni, 24 iulie 2024, de Rusalii: nu oferim suport telefonic sau prin email și nu expediem comenzi; comenzile vor fi procesate marți, 25 iulie, în ordinea sosirii.

Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare și pot exista diferențe față de produsul livrat.
Cod OE:
83195A07750

Aditiv benzina - BMW - 100ml

41,61 RON
In stoc 4 buc.
Livrare rapida
Piesa originala
Garantie
Despre produs

Aditiv benzina - BMW - 100ml

Aditivul pentru motorizările pe benzină, original BMW & MINI, este recomandat pentru îmbunatățirea funcționarii motorului (porniri la rece, rateuri, și erori check engine); Depunerile de carbon, calitatea slabă a combustibilului și injectoarele ineficiente generează funcționarea sub parametrii maximi și disfuncționalități la motoarele moderne; Acționează îmbunătățind calitățile combustibilului, curățând depunerile de pe injectoare, supape și galeriile de admisie; Se recomandă după fiecare revizie, cu beneficii notabile în îmbunatățirea performanțelor, reducerea consumului de combustibil și prevenirea depunerilor de carbon.

  • Mod de utilizare: Un flacon pentru 45-75 litri de combustibil adăugat înaintea alimentarii.
  • Cantitate: 100ml.

 

Informatii aditionale
Cod BMW 83 19 2 408 560
Producator Produs original BMW Group
Marca BMW
  • Garanția pentru piese și accesorii este valabilă numai dacă acestea au fost instalate în ateliere autorizate R.A.R., respectând specificațiile de instalare ale producătorului (BMW Group).

  • Piesele de schimb și accesoriile nu sunt destinate instalării de către utilizatorul final. Instalarea trebuie efectuată doar de ateliere autorizate R.A.R. pentru astfel de operațiuni. Din acest motiv, produsele nu includ instrucțiuni de instalare.

  • Mai multe informații privind garanția găsiți aici.