Program magazin pentru luni, 24 iulie 2024, de Rusalii: nu oferim suport telefonic sau prin email și nu expediem comenzi; comenzile vor fi procesate marți, 25 iulie, în ordinea sosirii.

Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare și pot exista diferențe față de produsul livrat.
Cod OE:
33502413033

Kit retrofit suspensie sport "BMW M Performance" - BMW F87, F87N

11.107,71 RON
Timp de livrare estimat: aproximativ 5 zile lucratoare.
Livrare rapida
Piesa originala
Garantie
Despre produs

Informatii Generale:

Nume produsKit retrofit suspensie sport "BMW M Performance" - BMW F87, F87N
Cod piesa BMW Group33502413033
Clasa Produs08
Alte informatiiM PERFORMANCE

Descriere Produs:

Retrofit kit suspensie sport BMW M Performance M2 F87 Suspensia BMW M Performance pentru modelele BMW M2 creste semnificativ performanta dinamica. Coborarea suplimentara a autovehiculului nu numai ca asigura o experienta de conducere mai dinamica, dar imbunatateste si aspectul sportiv. Forta amortizorului este reglata separat pentru etapele de revenire si compresie. Componentele de amortizare reglabile ofera diferite caracteristici individuale de conducere. - Aceasta excelenta configuratie a suspensiei este realizata printr-o protectie excelenta. - Comportament de conducere deosebit de neutru cu miscari de rulare reduse. - O conexiune semnificativ mai directa a caroseriei vehiculului cu soseaua creste semnificativ dinamica de conducere. - Performanta crescuta, in special cu un stil de conducere extrem de dinamic. - Amortizor de otel inoxidabil negru, cu arcuri rosii. - Testele au fost efectuate pe mai multe trasee de curse. - Suspensia sport a fost dezvoltata pentru a oferi dinamica de conducere inspirata din curse pentru utilizarea de zi cu zi. - Alegerea materialelor a fost facuta conform specificatiilor pentru a putea oferi cea mai buna durabilitate posibila si rezistenta la coroziune. - Coborarea recomandata a suspensiei BMW M Performance in comparatie cu suspensia de serie este de -15 mm. In plus, poate fi realizata o coborare de -5 mm in plus fata de setarea recomandata pentru M Performance. - Tehnologie de amortizare reglabila independent pentru revenire si compresie (16 optiuni de reglare pentru revenire / 12 optiuni de reglare pentru compresie). - Este necesara o aliniere a rotilor si reglarea sasiului. - Vehiculul nu trebuie re-codificat. Pentru urmatoarele modele: BMW Seria 2 F87 M2 Coupé M2 (1H91) BMW Seria 2 F87 M2 LCI Coupé M2 (1J51), M2 Competition (2U71) Cod OE: 33502413033

Compatibil si cu:

BMW2' F87 M2 (Coupé)M2 N55
BMW2' F87 M2 LCI (Coupé)M2 Competition S55 / M2 N55
Informatii aditionale
Cod BMW 33502413033
Producator Produs original BMW Group
Marca BMW M Performance
Generatie F87N, F87
  • Garanția pentru piese și accesorii este valabilă numai dacă acestea au fost instalate în ateliere autorizate R.A.R., respectând specificațiile de instalare ale producătorului (BMW Group).

  • Piesele de schimb și accesoriile nu sunt destinate instalării de către utilizatorul final. Instalarea trebuie efectuată doar de ateliere autorizate R.A.R. pentru astfel de operațiuni. Din acest motiv, produsele nu includ instrucțiuni de instalare.

  • Mai multe informații privind garanția găsiți aici.