Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare și pot exista diferențe față de produsul livrat.
Cod OE:
34112413152

Set placute frana si senzor uzura placute frana, punte fata, Value-Line - BMW X1 E84

698,17 RON
Timp de livrare estimat: aproximativ 5 zile lucratoare.
Livrare rapida
Piesa originala
Garantie
Despre produs

Informatii Generale:

Nume produsSet placute frana si senzor uzura placute frana, punte fata, Value-Line - BMW X1 E84
Cod piesa BMW Group34112413152
Clasa Produs35
Alte informatiiVALUE LINE

Descriere Produs:

Set Plăcuțe Frână și Senzor Uzură Plăcuțe Frână, Punte Față, Value-Line - BMW X1 E84

Setul contine:

  • 1 buc. x Set placute frana, punte fata - 34116780711
  • 1 buc. x Clema suport senzor uzura placute frana - 34356779356
  • 1 buc. x Senzor uzura placute frana, punte fata - 34356790340

Asigură-ți o frânare eficientă și sigură pentru BMW-ul X1 E84 cu acest set de plăcuțe frână și senzor de uzură, parte din gama Value-Line. Fabricate pentru a respecta standardele de calitate și siguranță BMW, aceste plăcuțe de frână oferă performanțe fiabile la un preț accesibil.

Caracteristici:

  • Frânare Eficientă: Plăcuțele de frână Value-Line asigură o frânare precisă și puternică în orice condiții de drum, oferindu-ți controlul deplin al mașinii tale BMW X1 E84.
  • Material de Înaltă Calitate: Fabricate din materiale de calitate superioară, aceste plăcuțe de frână sunt durabile și rezistente la uzură, oferindu-ți o durată lungă de viață și fiabilitate pe termen lung.
  • Compatibilitate Perfectă: Setul este proiectat să se potrivească perfect pe puntea față a BMW-ului X1 E84, asigurând o instalare simplă și o potrivire precisă.
  • Senzor de Uzură Inclus: Acest set include și un senzor de uzură pentru plăcuțele de frână, permițându-ți să monitorizezi nivelul de uzură al acestora și să acționezi în consecință pentru o înlocuire promptă și sigură.

Investește în siguranța și fiabilitatea BMW-ului tău cu acest set de plăcuțe frână și senzor de uzură, parte din gama Value-Line, conceput pentru a oferi performanțe de frânare de încredere la un preț accesibil.

Compatibil si cu:

BMWX1 E84 (SAV)X1 18d N47 / X1 20d N47
Informatii aditionale
Cod BMW 34 11 2 413 152
Producator Produs original BMW Group
Marca BMW
  • Garanția pentru piese și accesorii este valabilă numai dacă acestea au fost instalate în ateliere autorizate R.A.R., respectând specificațiile de instalare ale producătorului (BMW Group).

  • Piesele de schimb și accesoriile nu sunt destinate instalării de către utilizatorul final. Instalarea trebuie efectuată doar de ateliere autorizate R.A.R. pentru astfel de operațiuni. Din acest motiv, produsele nu includ instrucțiuni de instalare.

  • Mai multe informații privind garanția găsiți aici.